BaBeLeeeeee

Azi ma intorceam de la faculta si in statie aud o conversatie intre doua babe.Era in legatura cu tramvaiele care vor venii la noi in Oradea.Una din ele era revoltata ca O.T.L.`u,zice ea,o cumparat tramvaie cu 65.000 euro bucata iar cei din Iasi au luat tramvaie cu 15.000 euro bucata.Zicea ca is prosti astia d la O.T.L. pentru ca puteau lua 4 tramvaie la pretul pe care l`au platit.
Partea proasta ii ca saraca baba habar nu are ce inseamna 15.000 de euro.La pretul asta cei de la noi luau un travai ca cele dinaintea celor care sunt acum`:)),ceea cee cred ca au si facut cei din Iasi.Cum sa te coste 15.000 euro un tramvai nou cand o masina de 1500 kg de fier te costa atata.Noi vom avea cele mai performante tramvaie din romania si de aceea au fost mai scumpe.Investitia ridicandu`se undeva la 28 mil euro daca nu ma insel.
Si daca tot suntem la BaBeee mai adaug o chestie care ma enerveaza.Ma gandesc ca v`ati prins,ma enerveaza BaBeLeeee care atunci cand esti in tramvai si stai jos vin langa tine si se uita urat la tine ca de ce nu le lasi sa stea jos.Ele nu se intreaba niciodata daca ai ceva probleme,te doare ceva sau ce stiu io ce,ele trebuie sa stea jos ca doar au abonamente gratuite de la primarie si din cauza ca nu au ce face acasa se plimba toata ziua cu tramvaiu.Va cauta moartea pe acasa si voi va plimbati cu tramvaiu`.Daca va dor picioarele stati mamii dracului acasa.

2 comments:

mda..si de parca n-au stat destul la viata lor. Kk-m-as in el "bun simt", daca asa se numeste cand trebuie sa lasi o "doamna mai in varsta" sa se aseze pe scaun ,chiar daca tu esti obosit sau alte cele..., dar cand ne strivesc in troleu, tramvai, bus, etc, dimneata devreme (pe la 7) cand se stie bineeee ca mii de elevi si studenti trebuie sa mearga la scoala, asta cum mama naibii se mai numeste??? si ce :| gaura mea (scuzata-mi fie expresia), fac toate de dimineata cu pungile dupa ele? numa la 7 dimineata e deschisa piata (ca nu cred ca viziteaza mall`ul) ? aaah...ce m-am enervat! NEEEEEEERVI !!! pa, am zburat

Anonymous said...
4 April 2008 at 03:59  

fmm lor de babe... ce ma dispera si pe mine:|! Dreq stie, toata ziua se plang de dureri, probleme, dar ele-s pe tramvaie, la piata, la tot pasul. Sa mearga la "Clubul Pensionarilor", ca acolo le este locul>:)!

( ma refere sus si la babe si la mosi )

Anonymous said...
5 April 2008 at 03:56  

Post a Comment