Transmisie de kko

Meciul Dinamo - Steaua a fost un esec pentru echipa stelista dar si pentru televiziunea care l`a transmis.Caca`nal D a transmis meciul si a facut`o lata.Nu stiu cati ati urmarit meciul dar cei care l`au urmarit nu puteau sa nu observe petele de pe ecran.Baietii care au transmis meciul nu s`au gandit sa protejeze cateva camere video si ploaia si`a cam lasat "amprenta" pe televizoarele tuturor telespectatorilor.
Daca erau mai atenti aceasta greseala s`ar fi putut evita,dar de ce sa aiba romania un o transmisiune impecabila??De ce sa fie ceva calumea in tara asta,mai bine de kko...caca`nal D kko ar trebui sa se numeasca.
Ceva totusi a fost acceptabil,comentatorul nu a fost ca cel de la antena 1,alta televiziune care se pricepe la fotbal.Comentatorii de la antena 1 sunt cei mai oribili si sunt de parere ca nu au ce cauta acolo.Dar cui ii pasa??Nimanui.
Romania,tara tuturor posibilitatilor......chiar sa fie si de kko

1 comments:

cui ii pasa? CFR CAMPIOANA =)) (nu nu nu! NU sunt CFR`ista, sunt chiar "U"ista dar nah...sunt clujeanca deci...! oh yeah! =)) avelos miticilor ...

Anonymous said...
4 May 2008 at 13:12  

Post a Comment