Peripetii cu dacia

Azi a fost furtuna mare la oradea si chiar in felix.Ploua tare si iubi era la mine asa ca l`am rugat pe fratemeu sa ne duca pana in oras.Toate bune si frumoase pana cand ajungem in varful dealului dintre felix si sanmartin,unde ne lasa masina.Nu mai avea benzina si fratemeu s`a dat jos sa bage pt ca avea canistra in portbagaj cu ceva benzina.Din cauza ca eram in panta n`a vrut nici cum sa traga benzina din rezervor.Nu puteam nici sa ii dam drumu in spate sau sa o impingem pt ca veneau extrem de multe masini.Au iesit toti sa isi spele masinile ca nu aveau bani de spalatorie.
Dupa vreo juma d ora n`au mai venit masini si am reusit sa dam cu spatele putin sa intoarcem masina si sa`i dam drumu la vale.A mers dacia pana jos da nici pomeneala sa porneasca,am mai lasat`o putin si a hotarat ca prin minune sa porneasca dupa vreo alte 5 minute de incercari.
Urasc daciile si nu vreau sa conduc asa ceva vreodata deesii ma cam indoiesc ca nu o sa se intample.Nu aveti incredere in dacie niciodata pt ca va lasa cand aveti mai mare nevoie de ea.

Ps: am facut ceva ce nu am mai facut de multa vreme...un dush in natura:))

4 comments:

mah daciile is cele mai frumoase masini daca nu ar fi ele nu sar fi intamplat asa de multe aventuri:P:D
eu iubesc daciile dar mai ales pe elodia mea

terente said...
18 May 2008 at 13:42  

hahahahahaha. Tot asa Lucifer, las ca macar ti-ai spalat si tu impuritatile din grota:X


my fav caveman. Dacia ruleaza fin :X

Anonymous said...
18 May 2008 at 21:55  

bei...deci dacia e printre cele mai bune partze.Cu o dacie buna ma doare la basca,cel putin pe iarna nu poti sa-ti dai seama. Eu vreau sa-mi iau o dacie ca de audi m-am saturat(s-au s-a saturat el de mine ca l-am facut varza) si sa-mi iau un ciur de dacie sa o rup...FRANA DE MANA E SFANTA :D
Varuto shtie mai bine :P

Anonymous said...
19 May 2008 at 08:01  

Vai viss ai fost =)) da lasa ca se mai intimpla ce sa faci , asta e :P

Unknown said...
19 May 2008 at 09:36  

Post a Comment