Plimbandu`ma de pe o pagina pe alta am ajuns la un articol foarte interesant care spune ca relatiile la servici sporesc productivitatea.Din cauza ca oamenii au relatii la servici nu se mai grabesc acasa si astfel stau sa faca ore suplimentare fara nici o problema ba chiar nu fac scandal din cauza ca nu sunt platiti pentru asta.Se pare ca relatiile sunt foarte benefice pentru patroni deoarece acele persoane lucreaza mai mult si mai cu spor .
Studiul, elaborat de sexologul norvegian Elsa Aalmas, a fost realizat pe un esantion de 480 de persoane cu varste cuprinse intre 25 si 55 de ani. Astfel, una din cinci persoane au recunoscut ca au avut cel putin o relatie amoroasa cu un coleg de serviciu, in timp ce un cuplu din zece s-a format la locul de munca. Cercetatoarea a adaugat ca flirtul si intretinerea de relatii sexuale cu un coleg de birou sunt extrem de benefice, atat pentru formarea profesionala a persoanei respective, cat si pentru firma. Angajatii implicati in astfel de relatii devin mai profesionisti si se elimina eterna problema a rivalitatii cu ceilalti angajati. Sunt mult mai productivi si formeaza o echipa, sustinandu-se unii pe ceilalti.

Relatiile sunt de tot felul intre colegi...intre personal si sefi chiar daca acestea nu sunt decat aventuri(concubinaje) de cele mai multe ori.
E ceva normal sa lucrezi mai cu spor daca la servici exista cineva care sa te "destreseze" la nevoi prin anumite metode....ferite de ochii lumii.
Voi lucrati`??Aveti relatii` la servici?:D

1 comments:

mi-as trage 1-2 secretere si ash baga productivitate zi de zi. le formez profesional dupa gustul meu :))

Anonymous said...
11 March 2008 at 19:42  

Post a Comment